Training Camp Thailand

Dolphin Bay

Thailand Dolphin bay


Dolphin Bay er en bukt med åtte kilometer lang strandlinje, og ligger utrolig vakkert og urørt til. Stranden og omgivelsene er «ekte». Naturreservatet Sam Roi Yod med dets 300 høyde-topper og øyene utenfor gir ro og vakre synsinntrykk. I bukten kan man av og til se rosa delfiner. Disse er svært sjeldne og finnes bare her og to andre steder i hele verden. På vår forrige Training Camp her dukket det opp en stim ved våre båter under en utflukt (se bildet).
rosa delfin
The Privacy Beach Resort and Spa ligger helt for seg selv ute ved strandveien og inn til den lille, gamle byen Phu Noi er det cirka fem kilometer. Der finnes det små lokale butikker og noen små Thailandske restuaranter i tillegg til små hotell. Vi befinner oss i det Thailand som fantes før den store turistindustrien satte fart.

Klimaet i Dophin Bay er veldig treningsvennlig, men en skjønn og tørr bris fra Siambukten. Naturstranden er bred og flat og velegnet for løping, stavgang og vandring. Her glimrer selgere og solsenger med sitt fravær. Rundt resorten finnes det et antall ulike løperunder med variert underlag og lengde.

Nærmeste by er Pran Buri og dit tar det rundt 15 minutter å kjøre. I byen er det lokale markeder, store matbutikker, sykehus med mer. Pran Buri er ikke en turistby, men en genuin, gammel by der det vanlige thailandske livet går sin gang.

Ønsker man å oppleve en mer turistpreget by så ligger Hua Hin ca 40 kilometer unna. Dette er Thailands eldste turiststed hvor til og med den thailandske kongen har sin sommerresidens.


Hasse, morgonyoga-10