Om reisen

Training Camp Thailand

Hasse, morgonyoga-10


Velkommen med på herlig og aktiv ferie med sol og varme, trening og fellesskap. I to uker, over jul og nyttår 2017/2018, nyter vi livet i idylliske Dolphine Bay.


Velg mellom gruppereisen som går fra den 20. desember 2017 til 4. januar 2018, eller benytt deg av den nye muligheten TC Thailand Flex der du velger reisedatoene selv. TC Thailand Flex-pakken omfatter opphold, all trening, forelesninger og aktiviteter på plass, men ikke flyreisen t/r Thailand. På den måten kan du for eksempel kombinere Training Camp-oppholdet med et lengre opphold i Thailand, eller velge en kortere variant.

Training Camp Thailand holdes på trivelige og koselige Privacy Beach Resort & Spa i Dolphin Bay. Resorten ligger stille og fint rett ved stranden, cirka fire mil sør for Hua Hin, og vakkert innrammet av naturreservatet Sam Roi Yod. Vi har stedet stort sett for oss selv, noe som gir et hyggelig samhold blant deltakerne. Å reise alene går veldig fint! Vår gruppe er begrenset og består av inntil åtti personer.


Thailand träsk


TRENING

Forutsetningene for trening er perfekte ettersom klimaet i Dolphin Bay minner om norsk høysommer. Her er det en behagelig bris, temperaturen er deilig og det er ikke like høy luftfuktighet som i den sørlige Thailand. Nede på stranden har vi en stort «playa-planke», et stort treningsgulv, som ligger tjue meter fra havet, i skyggen av trær og palmer. På playa-planken kjører vi mange ulike typer økter som Yoga, core, dans, IntervallFlex, sirkeltrening, morgenstyrke med mer. Selvfølgelig tilbyr vi løping og stavgang i ulike intensiteter på den herlige stranden og de ulike løpevennlige stiene på ulike lengder og underlag i området rundt hotellet.

Skulle det være behov for å være innendørs går det også bra. Her har vi et fresht treningslokale med spesialgulv og airconditioning.


Tove Thailand Yoga


På hotellet er det også et mindre trimrom med vekter som vi pleier å «flytte» ned til stranden under Campen. Der finnes det også TRX-bånd og stang i hengehøyde.


tove soma


På Training Camp Thailand er alle velkommen. Det er blandingen av ulike mennesker som gjør stemningen så herlig og reisen så minneverdig. Et minne for livet og en ypperlig julegave til deg selv.


10847632_10153038308939880_7826798608867050306_o