Training Camp Senior i Portugal

Avreise 11. november

fao-senior-21


I samarbeid med Friskis&Svettis tilbyr vi senior-uker spekket med trening, glede og fellesskap. Øktene er spesielt tilpasset deg som er senior og vi følger Friskis&Svettis’ opplegg. Disse ukene er for deg som jevnlig trener og som liker å utfordre deg selv. Kanskje har du gått på Friskis&Svettis-timer og kjenner til øktene fra tidligere. Uansett er de beste av instruktørene på plass og hjelper deg med å komme i gang


Seniorer-2


Vi bor på samme hotell, trener sammen og spiser sammen i felles matsal. Det går helt fint å reise alene, du kommer garantert til å finne noen venner.

På kveldene er det ulike forelesninger og andre morsomme aktiviteter. Få med deg musikkquiz’en, mingling i baren og kvelden da alle som har lyst bidrar med noe.

Fjelløkten er en halvdagsutflukt der vi tar buss til den lille byen Odeleite og går eller løper i fjellet.

På Sangriaturen går vi med staver til Spania der vi spiser tapas før vi går hjem igjen. Disse utfluktene er inkludert i prisen.

I omgivelsene rundt hotellet er det fine turveier i pinjeskogen, og også flotte sykkelveier. Liker man golf og/eller tennis finnes det flere baner i nærheten. Det er mye å velge i generelt.

Bassenget, solstolen og en bra bok er også gode alternativer. Du bestemmer selv hvor behagelig og svett din reise skal være.

Velkommen med på en aktiv og morsom reise!


senior-bergspass