Training Camp Portugal

Fullt øs med allsidig trening!


Uke 42  |  14. – 21. oktober 2017


Denne uken byr vi på en morsom og intensiv treningsuke med mengder av ulike treningsformer, inspirerende forelesninger og mulighet til å treffe mange herlige mennesker. Det er her vi tilbyr det største og bredeste treningsutvalget – Full pakke med allsidig trening.


160329TCPortugalFamiljSMPrickatid-5631


Nybegynner eller supermosjonist, vi har trening for alle nivåer. På Springtimes Training Camp i Portugal trener og omgås du med våre dyktige ledere og hyggelige deltakere. Pass på å veksle treningen med å nyte solen, stranden, god mat og det å ha fri fra hverdagens mas og jag. Uansett hvilke aktiviteter du velger gjennom uken gjør vi det vi kan for at du skal få med deg latter, nye bekjentskaper, trenings-stølhet og ny energi i kofferten når du reiser.


FAO bergspasset anna o mitcho


Variasjon

På alle våre Training Camp-uker kan du velge blant over ti økter om dagen, men du trener selvfølgelig akkurat så mye – eller lite – som du selv ønsker. Her er ingen krav, du styrer dine dager og hva slags trening du vil være med på helt selv. Vi ønsker at du skal få herlige dager med trening og fellesskap i et behagelig klima.


_G5B0726


Ulike temaer – alltid samme, omfattende grunntilbud

Våre partnere, samt instruktører, ledere og foredragsholdere, setter sitt preg på ukens innhold, men grunntilbudet er det samme uansett hvilken uke du velger å reise til Springtimes Training Camp i Portugal: Løping, stavgang, fjelløkten, yoga, dans, styrke, streching og forelesninger.

Fullt øs med allsidig trening!

14. - 21. OKTOBER 2017 - En herlig uke med et proppfullt program, fylt med mange forskjellige typer trening. Fokus ligger på det brede utvalget for at du skal få muligheten til å trene allsidig og tes...
Fra 12 995 NOK