Training Camp Portugal

Kondis løpeuke


UKE 12  |  18. – 25. mars 2017


Grunnet avbestilling har vi to ledige plasser. Ta kontakt ved interesse.

E-post: post@springtime.no   |   Telefon: 22 88 10 00


I samarbeid med Kondis – norsk organisasjon for kondisjonsidrett arrangerer igjen vi en velfylt og variert løpeuke i Monte Gordo. Vi har flere dyktige løpetrenere på plass, og all løpetrening skjer i flere intensitetsgrupper slik at alle får trene på sitt nivå. I tillegg er det mange andre former for trening å delta på hver dag.


160929TCPortGHRepLöp-4023


PROGRAM FOR UKE 12 >>


Det blir alle typer løpeøkter; teknikk, intervaller, langturer, morgenjogg på stranden, fartslek og mer til. For den som vil kan det bli mange mil denne uken. I tillegg tilbys det mye annen trening hver dag: Yoga, styrketrening, crossfit, dans, stavgang med mer.

Monte Gordo har herlige muligheter for løpere. Vi kan løpe i et skogområde som ligger helt inntil hotellet vi bor, på den milelange sandstranden og naturligvis på veiene rundt Monte Gordo. Vi har i tillegg mulighet til å trene på byens moderne friidrettsanlegg og i hotellets treningssenter.


FAO löpning på stranden i soluppg


Fjelløkten

Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene ca en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.


FAO bergspasset anna o mitcho

Fjelløkten byr på herlige omgivelser for gående og løpende!


På torsdagen tar vi bussen opp i fjellområdet for denne økten, og du kan velge mellom å gå åtte eller ti kilometer (med eller uten staver) og å løpe ti eller 14 kilometer i de flotte omgivelsene. Det går opp og ned gjennom blomsterenger og fjelloverganger. Du passerer åkermark, appelsinlunder, esler og geiter. En herlig utflukt for alle sanser.

For deg som er klar for å løpe skikkelig langt kjører vi begge rundene og får da tilsammen 24 tøft kuperte men akk så vakre kilometer.

Start og mål er ved en café i den lille byen Odeleite. De som kommer først i mål setter seg og tar en pause i fred og ro, og når alle er tilbake kjører bussene oss til hotellet i passe tid til lunsj. Mange mener at fjelløkten er ukens høydepunkt, så gå ikke glipp av den.

Mye mer enn løping

Det tilbys også kompletterende treningsøkter som for eksempel yoga og core med våre profesjonelle ledere. Pass på å satse på styrke og bevegelighet når du har muligheten til å delta på slike kvalitetsøkter.

I løpet av uken holder noen av våre løpeledere foredrag om løperelaterte temaer.


FAO szalkaiforelasning

yoga-stand-1

Fullt øs med allsidig trening!

14. - 21. OKTOBER 2017 - En herlig uke med et proppfullt program, fylt med mange forskjellige typer trening. Fokus ligger på det brede utvalget for at du skal få muligheten til å trene allsidig og tes...
Fra 12 995 NOK