Training Camp Portugal

Running Week


UKE 13  |  25. mars – 1. april 2017


Utsolgt. Ta kontakt ved interesse for å stå på venteliste.

E-post: post@springtime.no   |   Telefon: 22 88 10 00


I samarbeid med Runner’s World Norge arrangeres igjen Running Week i Portugal. Her er dyktige coacher, trenere og redaktører på plass og det bys på herlig trening, inspirerende foredrag og veldig mye løpeglede!


85 pers löppass_beskuren

Herlig løping i skogen ved vårt hotell.


PROGRAM FOR UKE 13 >>


Rolige langturer, intervaller, fartslek og andre varianter – alle løpeøktene er inndelt i grupper slik at alle løpere kan henge med uansett nivå. Også all øvrig trening gjennom uken kommer til å være tilpasset løpere; yoga for løpere, styrke for løpere – og mer til. Med på reisen er store deler av Runner’s Worlds redaksjon, som alle er hengivne løpere og som er med for å bidra på økter og mye annet spennende. Det blir fjelløkt, langtur, yoga for løpere og mye mer!


160401TCPortugalFamiljStrand-8336-1

stavgjengere i prat på strand


Fjelløkten

Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene ca en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.


Stranden i Monte Gordo er veldig godt egnet for løping, og de fleste morgenjoggeturer legges dit.


Enkelte løper for å bli bra løpere, men de fleste løper for å føle seg bra. På Training Camp i Portugal kan alle være med og løpe uansett nivå – alle blir tatt hånd om på beste vis. Det er en viss risk for at selv de som ikke likte løping før reisen returnerer hjem som løper.


FAO STAV STRAND 3


 

Fullt øs med allsidig trening!

14. - 21. OKTOBER 2017 - En herlig uke med et proppfullt program, fylt med mange forskjellige typer trening. Fokus ligger på det brede utvalget for at du skal få muligheten til å trene allsidig og tes...
Fra 12 995 NOK