fbpx

Training Camp Portugal

Løp med Runner’s World og støtt Right to Play


Uke 43  |  19. okt – 26. okt


Runner’s World inviterer med seg Right to Play på en uke fylt med treningsglede. Denne uka byr vi på en morsom og intensiv treningsuke med litt ekstra fokus på løping, i tillegg til mengder av ulike treningsformer, inspirerende forelesninger og mulighet til å treffe mange herlige mennesker. Vi tilbyr et stort og bredt treningsutvalg som er tilpasset alle nivåer.

Springtime Norge gir 10% av inntekten fra denne uken til Right to Play. 


Jimmy the Runner

 


Slik er en dag i Portugal, klikk her: PROGRAM


Bli med Springtime til Algarvekysten. Når oktobermørket har senket seg over Norge, byr vi på høstens herlige treningskick i sola! Denne uka er det et stort utvalg av trening, med ekstra fokus på løping, men også yoga, styrketrening, gruppeøkter, ballsport og mer til. Vi har invitert med Jimmy Vika som gjesteinstruktør denne uken, og gir også bort 10% av inntekten til Right to Play for denne uken.

Redaktør Sara Skarabot Pedersen fra Runner’s World Norge er med og starter hver morgen med lett morgenjogg på stranda, etterfulgt av varierte løpeøkter i pinjeskogen hver ettermiddag. Sammen med Jimmy Vika fra Right to Play sørger Sara for at løpeformen holdes gjennom hele uka!

Nybegynner eller supermosjonist, vi har trening for alle nivåer. På Springtimes Training Camp i Portugal trener og omgås du med våre dyktige ledere og hyggelige deltakere. Pass på å veksle treningen med å nyte solen, stranden, god mat og det å ha fri fra hverdagens mas og jag.

Uansett hvilke aktiviteter du velger gjennom uka gjør vi det vi kan for at du skal få med deg latter, nye bekjentskaper, trenings-stølhet og ny energi i kofferten når du reiser hjem igjen.


Variasjon

På alle våre Training Camp-uker kan du velge blant over ti økter om dagen, men du trener selvfølgelig akkurat så mye – eller lite – som du selv ønsker. Her er ingen krav, du styrer dine dager og hva slags trening du vil være med på helt selv. Vi ønsker at du skal få herlige dager med trening og fellesskap i et behagelig klima.


_G5B0726


Ulike temaer – alltid samme, omfattende grunntilbud

Treningsglede i Portugal gir deg trening og inspirasjon inn mot grunntreningsperioden om vinteren. I tillegg er det mye variert trening. Våre partnere, samt instruktører, ledere og foredragsholdere setter sitt preg på ukens innhold, men grunntilbudet er det samme uansett hvilken uke du velger å reise til Springtimes Training Camp i Portugal: Løping, stavgang, fjelløkten, yoga, dans, styrke, streching og forelesninger. Vi vet du kommer hjem igjen sprekere, mer motivert og full av treningsglede etter denne turen.

Oslo Maraton-uka

21. - 28. MARS 2020. Skal du løpe et maraton i løpet av 2020 er dette den perfekte oppladningen for deg. I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, trening og opplevelser s...
Fra 12 995 NOK

Kondis LØPEUKE

28. MARS - 4. APRIL 2020 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye l...
Fra 12 995 NOK

TRENINGSGLEDE med PTJeanette

TRENINGSGLEDE med PTJeanette. 18. - 25. APRIL 2020 La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, ...
Fra 12 990 NOK