Training Camp Portugal

Trenings-kick på Algarvekysten


Uke 42  |  13. – 20. oktober 2018


Denne uken byr vi på en morsom og intensiv treningsuke med mengder av ulike treningsformer, inspirerende forelesninger og mulighet til å treffe mange herlige mennesker. Det er her vi tilbyr det største og bredeste treningsutvalget – et realt trenings-kick på Algarvekysten!


160329TCPortugalFamiljSMPrickatid-5631


KOMMER: ÅPNER for bestilling januar/februar 2018.


Når oktobermørket har senket seg over Norge byr vi på høstens herlige trenings-kick i solen! Denne uken er det et stort utvalg av trening, med alt fra løping, yoga, styrketrening, gruppeøkter, ballsport og mer til.

Nybegynner eller supermosjonist, vi har trening for alle nivåer. På Springtimes Training Camp i Portugal trener og omgås du med våre dyktige ledere og hyggelige deltakere. Pass på å veksle treningen med å nyte solen, stranden, god mat og det å ha fri fra hverdagens mas og jag. Uansett hvilke aktiviteter du velger gjennom uken gjør vi det vi kan for at du skal få med deg latter, nye bekjentskaper, trenings-stølhet og ny energi i kofferten når du reiser.


FAO bergspasset anna o mitcho


Variasjon

På alle våre Training Camp-uker kan du velge blant over ti økter om dagen, men du trener selvfølgelig akkurat så mye – eller lite – som du selv ønsker. Her er ingen krav, du styrer dine dager og hva slags trening du vil være med på helt selv. Vi ønsker at du skal få herlige dager med trening og fellesskap i et behagelig klima.


_G5B0726


Ulike temaer – alltid samme, omfattende grunntilbud

Våre partnere, samt instruktører, ledere og foredragsholdere, setter sitt preg på ukens innhold, men grunntilbudet er det samme uansett hvilken uke du velger å reise til Springtimes Training Camp i Portugal: Løping, stavgang, fjelløkten, yoga, dans, styrke, streching og forelesninger.

Springtime Training Camp

21. - 28. APRIL 2018 - Springtimes klassiske og innholdsrike Training Camp er fylt med ulike treningsøkter og sosiale aktiviteter! Her finnes noe for alle, enten man er nybegynner eller elitemosjonist...
Fra 12 995 NOK

Trenings-kick på Algarvekysten

13. - 20. OKTOBER 2018 - KOMMER! Få med deg dette trenings-kicket før vinteren. En herlig uke med et proppfullt program, fylt med mange forskjellige typer trening. Fokus ligger på det brede utvalget f...
Fra 12 495 NOK

Fullt kjør med bredde!

20. - 27. OKTOBER 2018 - KOMMER: Denne uken kan du være med på en morsom og intensiv treningsuke med en lang rekke treningsformer, inspirerende forelesninger og mulighet til å treffe mange herlige men...
Fra 11 995 NOK