Training Camp Portugal

Treningsglede i Portugal


Uke 42  |  2019 to be anounced


Denne uka byr vi på en morsom og intensiv treningsuke med fokus på treningsglede, i tillegg til mengder av ulike treningsformer, inspirerende forelesninger og mulighet til å treffe mange herlige mennesker. Vi tilbyr et stort og bredt treningsutvalg som er tilpasset alle nivåer. 


 


Påmeldingen åpner snart.


Bli med Springtime til Algarvekysten. Når oktobermørket har senket seg over Norge, byr vi på høstens herlige treningskick i sola! Denne uka er det et stort utvalg av trening, med ekstra fokus på løping, men også yoga, styrketrening, gruppeøkter, ballsport og mer til. Sara Skarabot Pedersen fra Runner’s World Norge er med og starter hver morgen med lett morgenjogg på stranda, etterfulgt av varierte løpeøkter i pinjeskogen hver ettermiddag.

Nybegynner eller supermosjonist, vi har trening for alle nivåer. På Springtimes Training Camp i Portugal trener og omgås du med våre dyktige ledere og hyggelige deltakere. Pass på å veksle treningen med å nyte solen, stranden, god mat og det å ha fri fra hverdagens mas og jag. Uansett hvilke aktiviteter du velger gjennom uka gjør vi det vi kan for at du skal få med deg latter, nye bekjentskaper, trenings-stølhet og ny energi i kofferten når du reiser hjem igjen.


FAO bergspasset anna o mitcho


Variasjon

På alle våre Training Camp-uker kan du velge blant over ti økter om dagen, men du trener selvfølgelig akkurat så mye – eller lite – som du selv ønsker. Her er ingen krav, du styrer dine dager og hva slags trening du vil være med på helt selv. Vi ønsker at du skal få herlige dager med trening og fellesskap i et behagelig klima.


_G5B0726


Ulike temaer – alltid samme, omfattende grunntilbud

Treningsglede i Portugal gir deg trening og inspirasjon inn mot grunntreningsperioden om vinteren. I tillegg er det mye variert trening. Våre partnere, samt instruktører, ledere og foredragsholdere setter sitt preg på ukens innhold, men grunntilbudet er det samme uansett hvilken uke du velger å reise til Springtimes Training Camp i Portugal: Løping, stavgang, fjelløkten, yoga, dans, styrke, streching og forelesninger. Vi vet du kommer hjem igjen sprekere, mer motivert og full av treningsglede etter denne turen.

Runners World – Alt om Løping

RUNNERS WORLD - ALT OM LØPING Vil du ta din løping ett steg lenger? Våre fantastiske løpetrenere viser veien. I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, trening og oppleve...
Fra 11 995 NOK

Kondis LØPEUKE

30 MARS - 6. APRIL 2019 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye lø...
Fra 11 995 NOK

Uke 18 – Trening med Emil og Anna

27. APRIL - 4. MAI - Trening med Anna og Emil. La deg inspirere, utfordre og motivere av verdens beste langrennsektepar! Nå er de med Springtime for å trene deg! Variert trening for våren og sommeren...
Fra 11 995 NOK