Training Camp Portugal

Springtime Training Camp


UKE 17  |  21. – 28. april 2018En uke fylt med allsidig trening på alle nivåer, sosiale aktiviteter, sol og strandliv.


Alle Training Camp-uker i Portugal har et bredt utvalg trening, med löpning, yoga, styrke-, fys-, eller bevegelighetsøkter hver dag. Alle uker får man være med på den vakre fjelløkten og får minst to foredrag i tillegg til et utvalg andre sosiale aktiviteter. I tillegg til dette vil ukens tema gi ytterligere økter hver dag.


fao-tc-5


160329TCPortugalFamiljSMPrickatid-5631


For alle

Nybegynner eller supermosjonist, vi har trening for alle nivåer. På Springtimes Training Camp i Portugal trener og omgås du med våre dyktige ledere og hyggelige deltakere. Pass på å veksle treningen med å nyte solen, stranden, god mat og det å ha fri fra hverdagens mas og jag. Uansett hvilke aktiviteter du velger gjennom uken gjør vi det vi kan for at du skal få med deg latter, nye bekjentskaper, trenings-stølhet og ny energi i kofferten når du reiser.


FAO bergspasset anna o mitcho


Variasjon

På alle våre Training Camp-uker kan du velge blant 8-10 økter om dagen, men du trener selvfølgelig akkurat så mye – eller lite – som du selv ønsker. Her er ingen krav, du styrer dine dager og hva slags trening du vil være med på helt selv. Vi ønsker at du skal få herlige dager med trening og fellesskap i et behagelig klima.


_G5B0726


Ulike temaer – alltid samme, omfattende grunntilbud

Våre partnere, samt instruktører, ledere og foredragsholdere, setter sitt preg på ukens innhold, men grunntilbudet er det samme uansett hvilken uke du velger å reise til Springtimes Training Camp i Portugal: Løping, stavgang, fjelløkten, yoga, dans, styrke, streching og forelesninger.


fao-tc-3

Kondis Løpeuke

30 MARS - 6. APRIL 2019 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye lø...
Fra 1 000 NOK

Trening.no-uka (#jobbepå med Stine og Sara)

20. - 27. OKTOBER 2018 - #JOBBEPÅ Trening.no uken er en morsom og intensiv treningsuke med en lang rekke treningsformer, inspirerende forelesninger og mulighet til å treffe mange herlige mennesker! ...
Fra 13 995 NOK