Training Camp Portugal

Springtime Training Camp


UKE 15  |  7. – 14. april 2018


Tema for uken kunngjøres snart…Ukesprogram

Uavhengig av ukens tema/partner inneholder uken mange typer trening hver dag: Løping, stavgang yoga, styrketrening, crossfit, dans med mer, og så blir det naturligvis sosiale, treningsfrie aktiviteter også.


FAO löpning på stranden i soluppg


Fjelløkten

Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene ca en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.


FAO bergspasset anna o mitcho

Fjelløkten byr på herlige omgivelser for gående og løpende!


På torsdagen tar vi bussen opp i fjellområdet for denne økten, og du kan velge mellom å gå åtte eller ti kilometer (med eller uten staver) og å løpe ti eller 14 kilometer i de flotte omgivelsene. Det går opp og ned gjennom blomsterenger og fjelloverganger. Du passerer åkermark, appelsinlunder, esler og geiter. En herlig utflukt for alle sanser.

For deg som er klar for å løpe skikkelig langt kjører vi begge rundene og får da tilsammen 24 tøft kuperte men akk så vakre kilometer.

Start og mål er ved en café i den lille byen Odeleite. De som kommer først i mål setter seg og tar en pause i fred og ro, og når alle er tilbake kjører bussene oss til hotellet i passe tid til lunsj. Mange mener at fjelløkten er ukens høydepunkt, så gå ikke glipp av den.

I løpet av uken holder noen av våre løpeledere foredrag om løperelaterte temaer.


FAO szalkaiforelasning

yoga-stand-1

Kondis Løpeuke

17. - 24. MARS 2018 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye løpegl...
Fra 11 995 NOK

Springtime Training Camp

21. - 28. APRIL 2018 - Springtimes innholdsrike Training Camp er fylt med ulike treningsøkter og sosiale aktiviteter! Her finnes noe for alle, enten man er nybegynner eller elitemosjonist. ...
Fra 12 995 NOK

Springtime Training Camp

7. - 14. APRIL 2018 - Tema presenteres om kort tid......
Fra 11 995 NOK

Fullt øs med allsidig trening!

14. - 21. OKTOBER 2017 - En herlig uke med et proppfullt program, fylt med mange forskjellige typer trening. Fokus ligger på det brede utvalget for at du skal få muligheten til å trene allsidig og tes...
Fra 12 995 NOK