fbpx

Training Camp Portugal

Runners World – Alt om Løping


UKE 13  |  23. – 30. mars 2019 – Runners World – Alt om Løping


2019 turen har allerede vært arrangert, men les mer om programmet her, i påvente av at 2020 åpner for påmelding.

Dette blir en treningsuke for alle, men ekstra fokus på løping! Både nybegynnere, mosjonister og elite-løpere vil trives på denne uken.

Bli med Runners World Norge og lær mer om løping og løpeglede, eller rettere sagt; ALT OM LØPING.Ukesprogram

RUNNERS WORLD – ALT OM LØPING

Vil du ta din løping ett steg lenger? Våre fantastiske løpetrenere viser veien. I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med andre. Smarte teknikktips, raske intervaller, rolige langturer og de uforglemmelige morgenjoggeturene på stranden. Mellom øktene slapper du av etter eget ønske, og du velger selv dit eget program og tempo for uken. Vi legger til rette – du forsyner deg av vår aktivitets-buffet!

Denne uken er perfekt for deg som liker variert trening og liker både løping og styrketrening.

Naturligvis har vi som alle andre uker dans, yoga og ulike typer sal- og styrketrening som skaper en fullkommen uke i solen!

  • Morgenjogg på stranden.
  • Dedikerte løpe-økter hver dag
  • Fullspekket program med yoga, dans og sal- og styrkeøkter i tillegg til alle løpetimene.

Og så blir det naturligvis et utvalg sosiale, treningsfrie aktiviteter som du kan velge å være med på. Eller ikke.
Fjelløkten

Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene ca en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.

På torsdagen tar vi bussen opp i fjellområdet for denne økten, og du kan velge mellom å gå åtte eller ti kilometer (med eller uten staver) og å løpe ti eller 14 kilometer i de flotte omgivelsene. Det går opp og ned gjennom blomsterenger og fjelloverganger. Du passerer åkermark, appelsinlunder, esler og geiter. En herlig utflukt for alle sanser.

For deg som er klar for å løpe skikkelig langt kjører vi begge rundene og får da tilsammen 24 tøft kuperte men akk så vakre kilometer.

Start og mål er ved en café i den lille byen Odeleite. De som kommer først i mål setter seg og tar en pause i fred og ro, og når alle er tilbake kjører bussene oss til hotellet i passe tid til lunsj. Mange mener at fjelløkten er ukens høydepunkt, så gå ikke glipp av den.

I løpet av uken holder noen av våre løpeledere foredrag om løperelaterte temaer.


Det tilbys variert trening alle uker på Springtimes Training Camp i Portugal.

Trening.no-uka med Stine Hartmann

#JOBBEPÅ Trening.no uken er en morsom og intensiv treningsuke med en lang rekke treningsformer, inspirerende forelesninger og mulighet til å treffe mange herlige mennesker! ...
Fra 11 995 NOK

Løp med Runner’s World og støtt Right to Play

Runner's World inviterer med seg Right to Play på en uke fylt med treningsglede. Denne uka byr vi på en morsom og intensiv treningsuke med litt ekstra fokus på løping, i tillegg til mengder av ulike t...
Fra 11 995 NOK