fbpx

Training Camp Portugal

Uke 18 – Trening med Emil og Anna


UKE 18  |  27. april – 4. mai 2019


Våren 2019 er det perfekt å reise akkurat denne uken (fri 1. mai) og bli motivert og trent av Anna Haag og Emil Jønsson, begge med medaljer fra VM og OL – og nå er de med Springtime for å trene deg! I tillegg er norske Jeanette Årstad «PTJeanette» med på turen.

Her er mange dyktige coacher og trenere på plass for å sikre deg en optimal treningsuke, og det bys på herlig trening, inspirerende foredrag – og akkurat så mye restitusjon og rekreasjon som du selv ønsker. 


fao tc 14

Aktivitet på stranden – hver dag! 


Denne uken blir det som vanlig alle former for trening; løping, stavgang, yoga, styrke, dans og mer til. Perfekt for deg som ønsker et aktivt avbrekk nå som våren er på gang og sommeren er rett rundt hjørnet. Velg mellom ca ti økter hver dag, akkurat som du selv ønsker. Vi ønsker at du får herlige dager fylt med fellesskap, glede og herlig trening i et behagelig klima. Morgenjogg på stranden er en sikker vinner!

I år er også Jeanette Aarstad med fra Norge for å gi dere en ekstra boost! Jeanette er sjarmerende og blid med masse treningsglede å gi. Hun har øvelser for det meste og er sprudlende motivator når du sliter. Du kan og følge Jeanette på Instagram @ptjeanette 


 

fao tc 3


Fjelløkten

Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene ca en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.


fao tc 10

Fjelløkten byr på nye løpsomgivelser – mer kupert enn ved hotellet.


På torsdagen tar vi bussen opp i fjellområdet for denne økten, og du kan velge mellom å løpe ti eller 14 kilometer i de flotte omgivelsene. Det går opp og ned gjennom blomsterenger og fjelloverganger. Du passerer åkermark, appelsinlunder, esler og geiter. En herlig utflukt for alle sanser.

For deg som er klar for å løpe skikkelig langt kjører vi begge rundene og får da tilsammen 24 tøft kuperte men akk så vakre kilometer.

Start og mål er ved en café i den lille byen Odeleite. De som kommer først i mål setter seg og tar en pause i fred og ro, og når alle er tilbake kjører bussene oss til hotellet i passe tid til lunsj. Mange mener at fjelløkten er ukens høydepunkt, så gå ikke glipp av den.


Trening og løping i Monte Gordo

Det finnes mange herlige steder å besøke i verden. Om målet for reisen er å komme avgårde og trene i et behagelig klima, med best mulig forutsetninger i vakker natur og alt innen komfortabel avstand fra hotellet så er reisemålene mer begrenset. Et bedre valg en Monte Gordo på Algarvekysten finner du knapt. Forholdene for løping er topp!

Rett utenfor hotellet ligger et naturreservat med bølgende skogsstier og et perfekt underlag for skånsom løping. Naturreservatet kantes av Monte Gordo i vest, Vila Real de San António og Spania i øst, stranden og Atlanterhavet i syd.

Den milelange stranden er også velegnet for løping. Flo og fjære gjør at sanden er hardt pakket og ettersom helningen er minimal gir den en herlig løpsopplevelse. Vi har et utvalg oppmålte runder i naturreservatet og på stranden, og i tillegg finnes det flere runder langs landsveiene.


FAO LÖP STRAND GÄNG 2

 

Trening.no-uka med Stine Hartmann

#JOBBEPÅ Trening.no uken er en morsom og intensiv treningsuke med en lang rekke treningsformer, inspirerende forelesninger og mulighet til å treffe mange herlige mennesker! ...
Fra 11 995 NOK

Løp med Runner’s World og støtt Right to Play

Runner's World inviterer med seg Right to Play på en uke fylt med treningsglede. Denne uka byr vi på en morsom og intensiv treningsuke med litt ekstra fokus på løping, i tillegg til mengder av ulike t...
Fra 11 995 NOK