fbpx

Training Camp Portugal

Oslo Maraton-uka


UKE 13  |  21.–28. mars 2020 – OSLO MARATON-UKA


Oslo Maraton og Runner’s World Norge inviterer til den perfekte start på 2020-sesongen!

Dette blir en treningsuke for alle, men ekstra fokus på løping! Både nybegynnere, mosjonister og eliteløpere vil trives på denne uken.

Bli med instruktører fra Oslo Maraton og Runner’s World Norge og lær mer om løping og løpeglede, og sett deg et mål for 2020: en av distansene på Oslo Maraton.

2020-bookingen er nå åpen!

Instruktører som allerede er på plass er reiseleder Sara Skarabot Pedersen, hovedtrener Andreas Grøgaard (tredjeplass i Oslo Maraton!), områdesjef Odd Blakkisrud, samt gjengen fra Team Stockholm Marathon. Det blir annonsert flere instruktører etter hvert og dere som er påmeldt får også en egen Facebook-gruppe hvor vi deler relevant informasjon frem mot avreise. Bare å begynne å glede seg. I år har vi økt kapasiteten til 40 plasser på denne uken.

EARY BIRD-TILBUD 2020:

Abonnerer du på Runner’s World? Bruk koden RW før 15. oktober 2019 og få 1000 kroner i rabatt. Gjelder kun om du er Runner’s World-abonnent.

Alle som melder seg på før 31.12.2019 får inkludert et gratis startnummer til Oslo Maraton 2020 (valgfri distanse, ikke trippelen).

 Ukesprogram

OSLO MARATON-UKA

Skal du løpe en maraton i 2020 er dette den perfekte oppladningen for deg. Vil du ta løpingen din et steg lenger? Våre fantastiske løpetrenere viser veien og gir deg motivasjon. Andreas Grøgaard har selv en tredjeplass i Oslo Maraton og veileder dere kyndig gjennom uken sammen med Sara Skarabot Pedersen, som er friidrettstrener på Hamar og redaktør i Runner’s World i Norge.

I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med andre. Smarte teknikktips, raske intervaller, rolige langturer og de uforglemmelige morgenjoggeturene på stranden. Mellom øktene slapper du av etter eget ønske, og du velger selv dit eget program og tempo for uken. Vi legger til rette – du forsyner deg av vår aktivitets-buffet!

Denne uken er perfekt for deg som liker variert trening og liker både løping og styrketrening.

Naturligvis har vi som alle andre uker dans, yoga og ulike typer sal- og styrketrening som skaper en fullkommen uke i solen!

  • Morgenjogg på stranden.
  • Dedikerte løpe-økter hver dag
  • Fullspekket program med yoga, dans og sal- og styrkeøkter i tillegg til alle løpetimene.

I tillegg blir det naturligvis et utvalg sosiale, treningsfrie aktiviteter som du kan velge å være med på.
Fjelløkten

Foruten de vakre omgivelsene i nærområdet finnes også flott natur i fjellene cirka en halvtimes busstur fra hotellet. Her oppe er utsikten stedvis milevid, og terrenget er mer kupert enn rundt hotellområdet.

På torsdagen tar vi bussen opp i fjellområdet for denne økten, og du kan velge mellom å gå åtte eller ti kilometer (med eller uten staver) og å løpe ti eller 14 kilometer i de flotte omgivelsene. Det går opp og ned gjennom blomsterenger og fjelloverganger. Du passerer åkermark, appelsinlunder, esler og geiter. En herlig utflukt for alle sanser.

For deg som er klar for å løpe skikkelig langt kjører vi begge rundene og får da til sammen 24 tøft kuperte men akk så vakre kilometer.

Start og mål er ved en café i den lille byen Odeleite. De som kommer først i mål setter seg og tar en pause i fred og ro, og når alle er tilbake kjører bussene oss til hotellet i passe tid til lunsj. Mange mener at fjelløkten er ukens høydepunkt, så gå ikke glipp av den.

I løpet av uken holder noen av våre løpeledere foredrag om løperelaterte temaer.


Det tilbys variert trening alle uker på Springtimes Training Camp i Portugal.

Oslo Maraton-uka

21. - 28. MARS 2020. Skal du løpe et maraton i løpet av 2020 er dette den perfekte oppladningen for deg. I Monte Gordo på Algarvekysten får du en treningsreise med mye løping, trening og opplevelser s...
Fra 12 995 NOK

Kondis LØPEUKE

28. MARS - 4. APRIL 2020 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye l...
Fra 12 995 NOK

TRENINGSGLEDE med PTJeanette

TRENINGSGLEDE med PTJeanette. 18. - 25. APRIL 2020 La deg inspirere, utfordre og motivere av variert trening i vakre omgivelser. Det blir en herlig blanding av trening, inspirerende forelesninger, ...
Fra 12 990 NOK