Training Camp Portugal

Ledere

FAO ledare vår 14


”Ledernes engasjement og innstilling gjorde at jeg ikke nølte med å prøve så mye som mulig. Det ble en uke langt over forventningene.»


Hver uke inspireres du av 15 – 20 ledere som instruerer deg på de ulike øktene, foreleser, informerer og sprer treningsglede. Glede er det vi sammen forsøker å formidle – trening skal være gøy!

Vi mener at variert trening er bra trening og ønsker å gi alle muligheten til å prøve nye treningsformer. Våre ledere gir deg fantastiske muligheter til å lære og prøve – så er det opp til deg å gjøre det du vil.

I løpet av vårens uker kommer veldig mange ulike ledere og forelesere å være på plass en eller flere uker. Uansett når du velger å reise kan vi garantere at du blir tatt hånd om på aller beste vis.


FAO-FÖRELÄSNING-2


Hver uke har vi inspirerende forelesninger blant annet om motivasjon, trening, kosthold og mye annet interessant. Våre forelesere er alt fra kjente treningsprofiler til forfattere og artister.

Lederstaben og foreleserne setter naturlig nok sitt preg på ukenes innhold. Grunntilbudet av aktiviteter er dog det samme alle uker. Hver uke kommer du til å finne mengder av morsomme økter å være med på.

Program for ukene, lederstab og forelesninger legges opp på nettsiden etter hvert som det blir klart. Under hver temauke kan du se hvilke ledere som er klare for nettopp den uken.


FAO Blossom

Springtime Training Camp

21. - 28. APRIL 2018 - Springtimes klassiske og innholdsrike Training Camp er fylt med ulike treningsøkter og sosiale aktiviteter! Her finnes noe for alle, enten man er nybegynner eller elitemosjonist...
Fra 12 995 NOK

Trenings-kick på Algarvekysten

13. - 20. OKTOBER 2018 - KOMMER! Få med deg dette trenings-kicket før vinteren. En herlig uke med et proppfullt program, fylt med mange forskjellige typer trening. Fokus ligger på det brede utvalget f...
Fra 12 495 NOK

Fullt kjør med bredde!

20. - 27. OKTOBER 2018 - KOMMER: Denne uken kan du være med på en morsom og intensiv treningsuke med en lang rekke treningsformer, inspirerende forelesninger og mulighet til å treffe mange herlige men...
Fra 11 995 NOK