fbpx

Om reisen

Vandring og trening i Davos

Wandern_Panorama_Weissfluhgipfel_Davos Parsenn_01


Interessemelding 2020 er åpen!

Bli med på en aktiv ferie der dagene fylles av aktivitet, vandring og inntrykk i alpemiljøet. Uken preges av storslått natur, frisk luft, iskalde elver, lange og korte vandringer og herlige løpeturer. Davos er mest kjent som vintersportssted, men undervurder ikke sommeren – den er fantastisk!


Alt dette, krydret med en herlig miks av yoga, dans og annen trening, gjør at det finnes noe for alle. Forelesninger, god mat, sosialt samvær og et engasjerende og inspirerende lederteam gjør at vi våger å love en suveren uke! I tillegg til vårt program finnes det strålende muligheter for sykling, tennis, golf, klatring. For den aktive er dette et drømmested!


Davosersee_Landschaft_Sommer_GIGI0086


Springtime har arrangert reiser til Davos siden 1989 og den spektakulære og vakre naturen gjør denne sveitsiske byen med rundt 12.000 innbyggere til den perfekte destinasjon for aktive ferier.  Davos ligger øst i Sveits på drøyt 1.500 meters høyde. Sommerstid får du oppleve et makeløst høyalpint landskap med storslått natur.

Vårt hotell, Kongress, tilbyr gode fasiliteter både for innendørs og utendørs aktiviteter, og det gjør at vi nå kan tilby en alpin variant av vårt Training Camp-konsept.


Jakobshorn_Transport_Bergbahn_Gondel_web


Hotellet ligger perfekt til, sentralt i Davos og nær kabelbaner som raskt tar oss opp til alpenes fantastiske stier der vi hver dag kommer til å tilby herlige vandringer og løpeturer. Det blir naturlig at fokuset ligger på nettopp løping og vandringer, men vi kommer daglig til å tilby andre former for kompletterende trening.

Ønsker du i tillegg å avslutte med et løp kan du delta i et av Swissalpines ulike distanser:

  • T88: 88,1 km
    K43: 42,7 km
    K23: 23,8 km
    H20: 19,9 km
    H10: 9,3 km

Underlaget for distanser er T for trail, K for grus og asfaltvei, H for vandring (hill). Det går fint å bruke vanlige løpesko.

Velkommen med på en reise som tar deg til himmelske høyder!


Jogging_Berge_Sommer_web2

Training Camp Portugal

Springtime tilbyr herlige aktive uker på Algarvekysten hver vår og høst. Training Camp Portugal passer for treningsglade mosjonister. Alle uker har et velfyllt...

Médoc Marathon
12 sep. 2020

Festmaraton! 42 km med 22 drikkestasjoner (med vin) Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker...

Singapore Marathon
09 des. 2018

I 2018 bærer turen til en ny og fantastisk spennende destinasjon. Singapore Marathon er helt klart av de mer eksotiske maratonløpene du kan delta i. Gå ikke glipp av...