Om reisen

Tokyo Marathon

Tokyo - Loppet


Big in Japan: Bli med på en utrolig interessant og spennende reise til Japans hovedstad Tokyo og World Marathon Major-løpet Tokyo Marathon. I løpet av reisen får vi mulighet til å oppleve den dynamiske og kontrastfylte byen.


UTSOLGT 2017 – TA KONTAKT FOR Å STÅ PÅ INTERESSELISTEN FOR 2018

E-post: post@springtime.no | Telefon: 22 88 10 00


Tokyo marathon var lenge et løp bare for de aller raskeste løperne. I 2007 ble løpet for første gang åpnet for alle og over 100.000 søkte om startplass. Organisasjonen slapp til 25.000 løpere. I dag er Tokyo et av de seks World Marathon Majors med rundt 35.000 løpere. Som reisearrangør har vi garanterte startplasser.

Tokyo er en av verdens største byer med sine ca tolv millioner innbyggere. Her opplever du et mylder av mennesker, trafikk, puls og inntrykk i en blanding av gamle tradisjoner og ny historie. Denne dynamiske byen er full av energi og kontraster med sine skyskrapere, gallerier, varehus og elektronikk – og ro-givende, grønne parker og klassiske templer.


Tokyo stad träd


Tokyo er oppdelt i flere områder og hvert område har sitt særpreg. I Ginza-området finner man eksklusive butkkker, store varemagasier, moderne restauranter og gallerier. Den elektronikk-glade bør ta turen til Akihabara-området. I Shinjuku-området er det bedrifter, shopping og nattliv. Shinjukus togstasjon sies å være en av verdens mest trafikkerte med rundt 500.000 reisende daglig. Starten for Tokyo Marathon går herfra, ved Tokyo Governmental Building.


Tokyo - Program


Berlin Marathon
24 sep. 2017

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton. Dette er stedet for nye personlige rekorder.

New York City Marathon
05 nov. 2017

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Chicago Marathon
08 okt. 2017

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle...

Boston Marathon
17 april 2017

Boston Marathon er verdens eldste årlige maratonløp og henger høyt for maratonløpere verden over. Til våre løpsreiser har vi garanterte startplasser uten krav om...

London Marathon
23 april 2017

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet.