• Telefon: 22 88 10 00
  • Handlekurven er tom

Om reisen

Tokyo Marathon

Tokyo - Loppet


Big in Japan: Bli med på en utrolig interessant og spennende reise til Japans hovedstad Tokyo og World Marathon Major-løpet Tokyo Marathon. I løpet av reisen får vi mulighet til å oppleve den dynamiske og kontrastfylte byen.


UNDER PRODUKSJON – TA KONTAKT FOR Å STÅ PÅ INTERESSELISTEN

E-post: post@springtime.no | Telefon: 22 88 10 00


Tokyo marathon var lenge et løp bare for de aller raskeste løperne. I 2007 ble løpet for første gang åpnet for alle og over 100.000 søkte om startplass. Organisasjonen slapp til 25.000 løpere. I dag er Tokyo et av de seks World Marathon Majors med rundt 35.000 løpere. Som reisearrangør har vi garanterte startplasser.

Tokyo er en av verdens største byer med sine ca tolv millioner innbyggere. Her opplever du et mylder av mennesker, trafikk, puls og inntrykk i en blanding av gamle tradisjoner og ny historie. Denne dynamiske byen er full av energi og kontraster med sine skyskrapere, gallerier, varehus og elektronikk – og ro-givende, grønne parker og klassiske templer.


Tokyo stad träd


Tokyo er oppdelt i flere områder og hvert område har sitt særpreg. I Ginza-området finner man eksklusive butkkker, store varemagasier, moderne restauranter og gallerier. Den elektronikk-glade bør ta turen til Akihabara-området. I Shinjuku-området er det bedrifter, shopping og nattliv. Shinjukus togstasjon sies å være en av verdens mest trafikkerte med rundt 500.000 reisende daglig. Starten for Tokyo Marathon går herfra, ved Tokyo Governmental Building.


Tokyo - Program


Reisen er under produksjon

Reisefakta

TOKYO MARATHON 2016

Løpsdato
28. februar 2016

Reisens varighet
24. – 29. februar 2016 (fem netter)


Inkludert i prisen

  • Fly t/r Gardermoen – Tokyo med SAS
  • Transfer t/r flyplass – hotell
  • Losji i valgt romtype på Hotel New Otani Tokyo inklusive frokost
  • Reiseledelse og service fra Springtime

For reise fra andre steder, kontakt oss for tilbud på tilslutningsfly.

 

Berlin Marathon

25. SEP. 2016

VENTELISTE - Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton. Dette er stedet for nye personlige rekorder.

New York City Marathon

06. NOV. 2016

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Chicago Marathon

09. OKT. 2016

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle...

Boston Marathon

18. APRIL 2016

Boston Marathon er verdens eldste årlige maratonløp og henger høyt for maratonløpere verden over. Til våre løpsreiser har vi garanterte startplasser uten krav om...

London Marathon

23. APRIL 2017

INTERESSELISTE FOR 2017 - Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser...