Reykjavik Marathon

Program

blsurroundings


Island er eventyrøya og selv om vårt besøk på Island er kort skal vi få utforsket litt av alt det fantastiske som er å se og oppleve.


Torsdag 17. august – Den blå lagune

 • Vi tar morgenfly fra Gardermoen klokken 08:25 og lander på Keflavik flyplass klokken 09:05 lokal tid.
 • Rett etter ankomst tar vi turen til den Blå Lagune og nyter den fantastiske og veldig spesielle badeopplevelsen. Se beskrivelse nedenfor
 • På ettermiddagen sjekker vi inn på vårt hotell, svært sentralt i Reykavik.
 • De som vil samles i lobbyen til avtalt tid på kvelden, for en hyggelig, felles middag (egenbetaling).

Inkludert utflukt: Den Blå Lagune
Den berøme Blå Lagnue ligger som en oase midt i et lavaområde rett utenfor Reykjavik. Her kan man nyte varmt (36- 39°C) og mineralrikt vann uansett årstid. Utendørsbadet får vannet direkte fra geotermiske kilder, så dype som 2.000 meter, og vannet holder derfor behagelig temperatur hele året. Her finnes også innendørs-lagune og en geotermisk badstue.


Fredag 18. august – Dagen før dagen

 • Vi starter dagen med en oppfriskende, kort og veldig rolig morgenjogg. Underveis tar vi en kikk på start- og målområdet samt noen av Reykjaviks severdigheter.
 • I løpet av dagen går vi til startnummermessen for å hente våre startnummer.
 • Mesteparten av dagen er åpen for egne utflukter. Hva med en ridetur på islandshest, eller en spennende hvalsafari?

Lørdag 19. august – RACE DAY!

 • Frokost serveres fra klokken 06:00.
 • Samling i lobbyen kl 08.00 for de som vil gå samlet den korte turen til starten for hel- og halvmaraton.
 • Reykjavik Marathon og halvmaraton starter 08:40. Starten for 10 km går 09:35.
 • På kvelden feirer vi dagens bragder på hyggelig after run-middag (må forhåndsbestilles).
 • Etter middagen bærer det ut i byen for å ta del i Islands største kulturarrangement: Menningarnótt – Kulturnatt. Det er rikt folkeliv og levende musikk både ute og inne.
 • Kvelden avsluttes med spektakulært fyrverkeri klokken 23:00.

GCGeys


Søndag 20. august – Golden Circle og hjemreise

 • Vi sjekker ut fra hotellet og lar hotellet ta vare på bagasjen før vi legger ut på heldagsutflukten Golden Circle (inkludert i pakken). Se beskrivelse nedenfor.
 • På kvelden spiser de av som ønsker middag sammen (egenbeetaling).
 • Vår transfer til flyplassen går ca 21:30. Vi tar nattfly fra Reykjavik med avgang klokken 01:10 (21. august).

Inkludert utflukt: Golden Circle
Golden Circle er en populær runde på Island. Vi stopper blant annet i det geotermiske Geysirområdet med sine varme kilder og Islands mest aktive geysir, Strokkur. Med regelmessige utbrudd hvert femte minutt får vi flere sjanser til å oppleve at en kaskade av vann på imponerende vis kastes mot himmelen. I tillegg vandrer vi rundt blant boblende leiredammer og dampende underjordiske kilder. Jorden sindre krefter rett under føttene. 

Det vil være mulighet for å kjøpe lunsj underveis. Flere alternativer finnes.

På vår runde besøker vi også den majestetiske Gullfossen, den gyldne fossen, som anses som Islands aller vakreste. Fossen har to etapper, og det er mulig å komme tett innpå de enorme vannsmassene som kaster seg over stupet, og ned i ravinen.

I tillegg blir det en stopp i nasjonalparken Thingvellir. Her ble det islandske Alltinget, verdens eldste parlament, samlet allerede på 900-tallet. Island ligger midt på skillet mellom to kontinentalplater – den europeiske og den amerikanske – og i Thingvellir er forkastningen som er formet av at de to platene sakte glir fra hverandre veldig tydelig.


Mandag 21. august

 • Vi lander på Gardermoen kl 05:40.

besøk island

Paris Marathon 14. april 2019

Bli med til Paris og løp et av verdens største maraton i 2019. Gjennom noen aprildager i denne herlige vårbyen kombinerer vi maraton med sightseeing, shopping, god mat og drikke....
Reisen er åpen for forhåndspåmelding

New York City Marathon

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!...
Fra 2 000 NOK

Kondis Løpeuke

30 MARS - 6. APRIL 2019 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke! Dyktige coacher og trenere byr på herlig løping og annen trening, inspirerende foredrag og veldig mye lø...
Fra 1 000 NOK