Om reisen

Reykjavik Marathon

reykj-maraton


Bli med til Island, eksotiske Reykjavik Marathon og den hyggelige, årlige kulturnattfestivalen. Reykjavik Marathon omfatter flere distanser, så her kan alle finne en passende distanse. I løpet av reisen sørger vi også for å få med oss noe av alt det fantastske sagaøya har å by på av spennende historie og vill natur. 


Reisen til Reykjavik Marathon er nå stengt.

Ta kontakt for å stå på venteliste.
E-post: post@springtime.no | Telefon: 22 88 10 00


Liten men internasjonal maraton

Selv om det bare bor rundt 200.000 mennesker i Reykjavik, er det mange som samles i gatene for å heie på løperne. Deler av løypa er imidlertid lagt til ubebodde områder hvor det naturlig nok er få tilskuere. Her får man i steden ro til å nyte Islands særegne omgivelser. Til å være et nokså lite maratonløp er det veldig internasjonalt – hit kommer folk fra veldig mange nasjoner. 


Opplevelsesreise

Under oppholdet benytter vi muligheten til å oppleve noe av alt det eksotiske som Island har å by på. Å se de varme kildene som har gitt Reykjavik sitt navn er et must, og det blir mye annet på programmet. Menningarnótt er en kulturell nattfestival som årlig arrangeres samme helg som Reykjavik Marathon. Under denne populære festivalen gjøres sentrum av Reykjavik om til gågate med et stort tilbud av aktiviteter innen kultur – alt fra musikkopptredner til kunst og arkitektur-utstillinger. Dette utgjør en ypperlig ramme for feiringen etter løpet.


Løype og distanser

Høydeforskjellen på maratonløypa i Reykjavik er bare ca 30 meter. Med unntak av noen få stigninger i den midtre delen av løypa er den stort sett flat og dermed forholdsvis rask. Løypa kan være vindutsatt, men mye av den går gjennom fantastiske omgivelser. Reykjavik Marathon er ikke bare for maratonløpere. Ta med familien og la alle løpe hver sin distanse, for her er det også halvmaraton, mil-løp samt fun run og løp for barna.


Paris Marathon
08 april 2018

Bli med til Paris og løp et av verdens største maraton i 2018. Gjennom noen aprildager i denne herlige vårbyen kombinerer vi maraton med sightseeing, shopping, god...

Kondis løpeuke

18. - 25. MARS 2017 - I samarbeid med Kondis - organisasjon for kondisjonsidrett arrangerer vi en velfylt løpeuke i Monte Gordo. All løpetrening skjer i flere...

New York City Marathon
04 nov. 2018

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Running Week

25. MARS - 1. APRIL 2017 - I uke 13 har vi Running Week i samarbeid med Runners World. Her er dyktige coacher, trenere og redaktører på plass og vi byr på herlig...