Om reisen

Palma halv og hel maraton

fotos pmm5


Mallorca og Palma er en favorittdestinasjon for både sommer- og weekendferier. Det er ikke så merkelig, for den spanske øya med den sjarmerende hovedstaden byr på store opplevelser enten man er opptatt av mat, drikke, bading, shopping, kultur, mote eller natur. De senere årene har det også blitt en stadig mer populær destinasjon for løpere.


Vi bor ved stranden i herlige Playa del Palma, på Sunprime Waterfront, et meget bra hotell med alle tenkbare fasiliteter som ligger bare noen minutter utenfor Palma og den mektige katedralen «La Seu». Helpensjon er inkludert i prisen.

Ettersom Springtime arrangerer flere treningsuker på Mallorca hvert år kjenner vi øya og Palma svært godt. Også i forbindelse med Palma Marathon har vi en treningsuke på Sunprime Waterfront, og som deltaker på løpsreisen får du mulighet til å delta på aktivitetene i treningsukens program.

Palma Marathon arrangeres på søndagen og den vakre løypa går gjennom Palmas gamle bydeler og langs Palmabukten. Ønsker du ikke full maratondistanse kan du velge halvmaraton eller ti kilometer i stedet.

Med både løpsdeltakere og deltakere på treningsuken på plass, i tillegg til våre dyktige løpeledere, instruktører og foredragsholdere – totalt sett en stor gruppe treningsinteresserte mennesker – blir stemningen riktig så bra.


Mallorca-bergspass

 

Médoc Marathon
06 sep. 2018

Festmaraton! Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker og gjennom vinslott. Underveis bys man...

Swiss Alpine – Aktiv ferie i Davos
28 juli 2018

Bli med på en aktiv ferie der dagene fylles av aktivitet og inntrykk i alpemiljøet. Uken preges av storslått natur, frisk luft, iskalde elver, lange og korte...

Reykjavik Marathon
17 aug. 2017

Bli med til Island, eksotiske Reykjavik Marathon og den hyggelige, årlige kulturnattfestivalen. Reykjavik Marathon omfatter flere distanser, så her kan alle finne en...

Berlin Halvmaraton
08 april 2018

Om du ønsker å løpe en rask og hyggelig halvmaraton på våren er Berlin det perfekte reisemålet!

New York City Marathon
04 nov. 2018

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Training Camp Portugal

Springtime tilbyr herlige aktive uker på Algarvekysten hver vår og høst. Training Camp Portugal passer for treningsglade mosjonister. Alle uker har et velfyllt...