fbpx

New York City Marathon

Priser

Klikk på det Hotel du ønsker å bo på for å se PRISER FOR 2019:

Løpsreisepakke (inkludert fly, transfer, hotel, reiseledelse fra Springtime)

NEWTON, fra kr 15.260,-

BEACON, fra 18.970,-

BELLECLAIRE fra kr 18.990,-

SHERATON, fra 23.450,-

NYLO, fra 24.280,-

MANDARIN, fra 41.600,-

 

Kun Hotel (uten fly, transfer, aktiviteter og reiseledelse fra Springtime)

FAIRFIELD, fra 6.990,-

CAMBRIA, fra 7.990,-

 

 

 


Forhåndspåmelding

Frem til vi har prospekt og prisliste klar for reisen til New York City Marathon er det forhåndspåmelding som gjelder. Når man er forhåndspåmeldt er man sikret en startplass i løpet, og får prospektet og prislisten for reisen tilsendt på e-post så snart dokumentene er klare.

Ved forhåndspåmelding betaler man et depositum (for tiden 2.000 NOK). Når selve reisen senere bestilles, etter mottak av løpsreiseprospekt og prisliste, trekkes dette depositumet fra på totalbeløpet. Dersom man av noen grunn ikke kan gå videre med bestilling av selve løpsreisen får man refundert halve depositumet (for tiden 1.000 NOK).


Springtime er en reisearrangør

Springtime selger løpsreisepakker, med fly, hotell og garanterte plasser i løpet. Springtime selger ikke startplasser separat*.

Løpsreisepakken omfatter fly og opphold minimum fire netter (torsdag til mandag eller fredag til tirsdag) på et av hotellene vi tilbyr (se prospekt).

Når man først er i New York kan det være fristende med noen dager ekstra og få tid til å nyte mer av denne fantastiske byen. Derfor tilbyr vi opphold på alt fra fire til 15 netter – og vil du bli ennå lenger så ordner vi det også.

Vi tilbyr også en tilleggsreise til Florida og Miami, så hvorfor ikke benytte muligheten til noen late restitusjonsdager i varmere strøk? Springtime Travel er teknisk arrangør og stiller alle garantier til Kammarkollegiet og følger lov om pakkereiser/gruppereiser.


Prisindikasjon

Løpsreisen til New York City Marathon har et stort prisspenn på pakkene (fire netter på hotell og fly) avhengig av hotell og romtype. Vi tilbyr hoteller i de fleste klasser, fra del i firesengsrom på to-stjernershotell til enkeltrom på seks-stjernershotell. Naturligvis er det begrenset antall rom av hver kategori, men vi forsøker å oppfylle alles ønsker så langt det går. Først til mølla-prinsippet gjelder ved bestilling.

Prospektet med priser for 2018 gir derfor en god indikasjon på opplegg og priser også for 2019. Du finner dokumentet i høyremargen.

Alle forhåndspåmeldte får tilsendt prospekt og priser for året de er registrert for i januar/februar det aktuelle løpsåret.


Betaling

Betaling av løpsreisen til New York City Marathon er i utgangspunktet tredelt:

  1. Depositumsbetaling ved forhåndspåmelding (for tiden 2.000 NOK). Beløpet forfaller ti dager etter mottak av bekreftelse og faktura for forhåndspåmeldingen.
  2. Kompletterende depositumsbetaling ved bestilling av løpsreisen (for tiden 5.000 NOK + startplassprisen pr person). Forhåndspåmeldingsdepositumet nevnt i punkt 1 trekkes fra dette beløpet.
  3. Sluttbetaling skal være gjort senest 31. juli det aktuelle året. NB: Det sendes ikke ut ny faktura for sluttbetaling. Fakturaen som ble sendt ut ved bestilling av løpsreisen benyttes også til sluttbetaling. Både depositumsbeløp og sluttbetalingsbeløp med gjeldende betalingsfrister er spesifisert på denne.

Alle betalinger kan gjøres med kort på våre nettsider, eller som vanlig faktura i din nettbank. Se tilsendt bekreftelse og faktura for mer informasjon om dette.


Startplasser

I prisen for startplassen er Springtimes transport med buss til starten på Staten Island inkludert. Med startplassen følger også arrangørens tekniske trøye, samt en billett til New York Road Runners store pasta-party dagen før løpet.Utflukter

I løpet av reisen til New York City Marathon tilbys en mengde forskjellige utflukter. Utfluktene er beskrevet i prospektet for reisen, og bestilles samtidig som man bestiller fly og hotell. Informasjon om disse utfluktene finnes også under fanen Utflukter.Morgenjoggeturer og spontanutflukter

Hver morgen frem mot løpet kan alle som vil bli med på morgenjoggeturer. Runden legges gjerne til Central Park og målområdet, og Springtimes reiseledere forteller litt om både målgangen, løpet og maratonløping generelt. En gylden mulighet til å få noen tips i siste liten, og til å treffe flere av de andre Springtime-reisende. Vi tilbyr også ulike utflukter som det bare er å bli med på der og da om man ønsker det. For eksempel kan vi en dag ta banen ned til Brooklyn Bridge og gå tilbake over broen mot Manhattan. Disse spontanutfluktene er alltid til selvkostpris, det kan for eksempel være at man må kjøpe en billett til t-bane.Reiseledere og guider

På hvert hotell bor minst én reiseleder fra Springtime. Reiselederen er tilgjengelig for deg dersom du har spørsmål eller ønsker tips og idéer. Fra onsdag til lørdag tilbyr våre ledere morgenjogg i Central Park, og torsdag, fredag og lørdag tilbyr de å gå samlet til startnummer- og sportsmessen for å hente ut det etterlengtede startnummeret. Springtime pleier å ha rundt ti reiseledere på plass, i tillegg til et antall lokale guider som hjelper til ved transfer og lignende.


REISEFORSIKRING OG AVBESTILLINGSBESKYTTELSE

Reiseforsikring og avbestillingsbeskyttelse er ikke inkludert i pakken. Kontrollér dine forsikringer.

Alle reisende må ha reiseforsikring. Den reisende er selv ansvarlig for dette. Springtime anbefaler avbestillingsbeskyttelse i tillegg til selve reiseforsikringen. Sjekk om din reiseforsikring allerede inneholder dette.

Springtimes gjeldende bestemmelser for avbestilling finner du her: Reisebetingelser > Avbestillingsbeskyttelse.* Ved ønske om startplass uten løpsreisepakke anbefaler vi New York City Marathons nettside for informasjon.

Chicago Marathon

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle maratoninteresserte. Vi har garanterte s...
Fra 2 000 NOK

Virgin London Marathon

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet....
Utsolgt

Tokyo Marathon

Tokyo Marathon er et av de viirkelig - på alle måter - store maratonløpene. Tokyo, er en av verdens største byer, byr på et mylder av mennesker, trafikk, puls og inntrykk i en spennende blanding av ga...
Utsolgt

Boston Marathon

Boston Marathon er verdens eldste årlige maratonløp og henger høyt for maratonløpere verden over. Til våre løpsreiser har vi garanterte startplasser uten krav om kvalifisering....
Utsolgt

Berlin Marathon

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger. ...
Fra 2 000 NOK

United Airlines NYC Half

Bli med og løp spektakulær halvmaraton midt på Manhattan! Vi arrangerer en weekendreise til den pulserende, intensive og fascinerende New York i forbindelse med New York City Half....
Utsolgt

New York Jentemil

Dette er det kuleste løpet i verden for jenter! Bli med på fantastsk reise til New York med løping, shopping, kultur, restauranter og en gjeng herlige jenter å dele opplevelsen med....
Fra 14 200 NOK