New York City Marathon

Hotell

I forbindelse med reisen til New York Marathon tilbyr vi et utvalg hoteller med forskjellig beliggenhet, standard og prisklasse.

 

HOTEL BEACON ****

Beacon er et veldig hyggelig hotell med super beliggenhet på Broadway, Upper West Side. I området rundt hotellet finnes det mange restauranter både for frokost, lunsj og middag. Fra Beacon tar det bare 5 – 10 minutter å gå til Central Park, og t-banestasjonen på 72th street er bare et steinkast unna.

NYC_Beacon_Hotel_Entrace

nychtlbeacon

Beliggenhet i forhold til løpet
Beacon ligger veldig nær Central Park, og ca én kilometer fra målgangen i New York Marathon.

Rommene
Rommene er fine og romslige. Alle rom har dusj/wc, telefon, kabel-tv, safe, strykejern, føner, minikjøkken, kjøleskap, mikrobølgeovn og kaffetrakter. Det går fint å lage mat på rommet. Man får tak i det man trenger på den store og velassorterte matbutikken Fairways som ligger rett over gaten for hotellet.

Enkeltrom = rom med én seng.
Dobbeltrom = rom med en dobbeltseng eller to separate senger.
Trippelrom = hotellrom med to separate rom: soverom med en stor seng og stue med en sovesofa.
Firesengsrom = hotellrom med to separate rom: soverom med en stor seng (eller to separate senger) og stue med sofesofa og en ekstraseng (186 cm lang).

Fasiliteter
Enkelt trimrom, hyggelig bar, gratis trådløst nett.

Generelt
Hyggelig og bra hotell som vi alltid har med i programmet. Det er på Beacon vi har flest reisende hvert år.

NEWTON HOTEL **

Newton har bra beliggenhet på Upper West side, i et hyggelig område med mange butikker og restauranter. Herfra er det lett å komme seg til Midtown med ekspress-t-banen.
newton hotell

Beliggenhet i forhold til løpet
Nær Central Park, ca 1,5 km fra målgången i Central Park – koft avstand for morgenjoggeturer og pastamiddagen.

Rommene
105 nyrenoverte rom. alle rom har dusj/wc, telefon, kabel-tv, små kjøleskap, mikrobølgeovn og kaffetrakter.

Fasiliteter
Business Center, restaurant ved lobbyn, gratis trådløst nett.
Generelt
Frokost er ikke inkludert. I nærheten finnes flere matbutikker, restauranter og kaféer. Mange kjøper frokost på disse og tar med til rommene. Hotellet ligger nær ekspress-t-banestasjon.

MANDARIN ORIENTAL*****

Det luksuriøse Mandarin Oriental har fantastisk beliggenhet i 35 – 54  etasje i Time Warner Center, rett ved Columbus Circle og Central Park. Det er kort vei til teatrene på Broadway og det enorme utvalget av butikker og restauranter i Midtown.
new-york-suite-mandarin

Beliggenhet i forhold til løpet
Best beliggenhet! Kun noen hundre meter fra målgangen i Central Park.

Rommene
251 fantastisk friske, praktiske og luksuriøse rom. Flere ulike romtyper og mange av rommene har fantastisk utsikt over Central Park, Hudson River eller Manhattan skyline. Naturligvis finnes alle bekvemmeligheter på Mandarin Oriental.

Fasiliteter
Lobbyen ligger i 34 etasje, og lobbybaren har en makeløs utsikt over New York. Restaurant, spa, trimrom, basseng, badstu, businessenter og skjønnhetssalong.

Generelt
Mandarin Oriental er ansett som ett av de beste hotellene i New York. Herlig avslappende og luksuriøs atmosfære. Frokost er ikke inkludert. Hotellet ligger nær t-banestasjon.

 

THE MILBURN***

The Milburn er et veldig hyggelig hotell med perfekt beliggenhet på Broadway, Upper West Side. I området rundt hotellet finnes det mange restauranter både for frokost, lunsj og middag. Fra hotellet tar det bare 5-10 minutter å gå til Central Park. T-banestasjonen på 72th street ligger bare et steinkast bort.

milbking

milfrukost

Beliggenhet i forhold til løpet
Nær Central Park, ca 1 km fra målgången i Central Park – kort avstand for morgenjoggeturer og pastamiddagen.

Rommene
Praktiske og romslige rom med minikjøkken og kjøleskap. Alle rom har dusj/wc, telefon, kabel-tv, safe, strykebrett, føner og gratis trådløst nett.
Fasiliteter
Enkelt trimrom, et lite bibliotek samt businessenter.
Generelt
Svært hyggelig hotell som vi har brukt i mange år. Frokost er inkludert.

FAIRFIELD INN MARRIOTT***

Fairfield inn Marriott ligger sentralt og bra til i Midtown på 40th street/8th avenue, rett i nærheten av den store busstasjonen Port Authority. Herfra er det noen få kvartaler til Times Square, og en kort tur å gå til startnummermessen som finnes på Javits Center. Her har man nærhet til shopping, teatre og restauranter og åtte kvartaler ned til Madison Square Garden. God beliggenhet for New York-turisten.

fairf vy

nycfair

Beliggenhet i forhold til løpet
Hotellet ligger i Midtown og etter løpet er det enklest å ta t-bane eller drosje tilbake.

Rommene
Fairfield har 244 rom. De er litt små men nye og freshe. Hotellet åpnet i 2009. Alle rom har dusj/wc, tv, telefon, safe, kaffetrakter/vannkoker, føner og strykejern

Fasiliteter
Gratis trådløst nett, et lite treningslokale. Businessenter i lobbyen. Herlig bar med fin utsikt på toppen av hotellet.

Generelt
Enkel frokost er inkludert. Fairfield ligger nær t-banestasjon.

 

SHERATON NY TIMES SQUARE ****

Sheraton NY Times Square ligger i Midtown, nær Time Square og Central Park. Her har man nærhet til shopping, teatre, severdigheter og restauranter. Suverén beliggenhet for New York-turisten!

nycsherathon 

nycsherathon

Beliggenhet i forhold til løpet

Sheraton ligger ca 2,5 km fra målgangen i Central Park.

Rommene
Hotellet har 1.700 moderne og hyggelige rom. Alle rom har dusjh/wc, telefon, kabel-tv, føner, kaffetrakter og strykebrett.

Fasiliteter
Businessenter, restauranter, trimrom mot avgift. Trådløst nett mot avgift (gratis i lobbyen).

Generelt
Dette er ett av arrangøren New York City Marathon´s offisielle hoteller. En herlig løpsatmosfære råder på hotellet. Frokost er ikke inkludert. Perfekt beligghenhet i byen.

 

HOTELLET I MIAMI – MARSEILLES****  

På forlengningsreisen til Miami bor vi på Marseilles, et komfortabelt Art Deco hotell rett ved South Beach.

miahotell

miahot

miapool

Beliggenhet
Hotellet ligger perfekt ved den berømte stranden South Beach, som nås via hotellets bassengområde. Nær shopping og restauranter.

Rom
Renoverte rom med air conditioning, dusj/wc, minibar, telefon, tv og safe. Tilgang til trådløst nett mot avgift.

Generelt
Hotellet er bygget i typisk Art Deco-stil og har 115 rom i åtta etasjer. Tilgang til trådløst nett mot avgift. Bassengområdet med stort badebasseng, solsenger og bar. Lokal trafikk kan være forstyrrende for enkelte rom.

 mia

Chicago Marathon

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle maratoninteresserte. Vi har garanterte s...
Fra 2 000 NOK

Virgin London Marathon

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet....
Utsolgt

Tokyo Marathon

Tokyo Marathon er et av de viirkelig - på alle måter - store maratonløpene. Tokyo, er en av verdens største byer, byr på et mylder av mennesker, trafikk, puls og inntrykk i en spennende blanding av ga...
Utsolgt

Boston Marathon

Boston Marathon er verdens eldste årlige maratonløp og henger høyt for maratonløpere verden over. Til våre løpsreiser har vi garanterte startplasser uten krav om kvalifisering....
Utsolgt

Berlin Marathon

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger. ...
Fra 2 000 NOK