Om reisen

New York City Half

UANYC Half 2016 II


Bli med og løp halvmaraton i New York. Springtime arrangerer en weekendreise til den pulserende, intensive og fascinerende Manhattan i forbindelse med United Airlines NYC Half.


Hvor mange ganger man enn besøker verdens hovedstad finnes det nye ting å oppdage og oppleve. Nye restauranter, nye butikker, nye klubber og nye varehus. New York er en by i stadig forandring.

Noe som slår en når man er i New York er hvor mye man går – og det er virkelig den beste måten å bli kjent med Manhattan på. Vi opplever byen gjennom det store og mektige halvmaratonløpet som man løper på Manhattan, men det finnes også mye mer å gjøre. La for eksempel ikke sjansen til en lang gåtur i oasen for alle New Yorkere, Central Park, glippe. Spaser på Midtowns enorme avenyer og shop, eller vindus-shop, deg gjennom alle butikker.

Ta en tur opp i Empire State Building, det er faktiskt like flott på dagen som på kvelden da alle skyskrapere er belyst. Ta også en tur for å kjenne på stemningen i bohemske Village og eksotiske Chinatown. Mange inntrykk!

Med sine åtte millioner er de aller fleste smaker, dufter, kulturer og musikkstiler representert i New York.


NYC Half 2015 Times Sq Runners, Kids, spectators, signage.

Photo Credit: Courtesy of NYRR


 

Médoc Marathon
08 sep. 2018

Festmaraton! Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker og gjennom vinslott. Underveis bys man...

Paris Marathon
08 april 2018

Bli med til Paris og løp et av verdens største maraton i 2018. Gjennom noen aprildager i denne herlige vårbyen kombinerer vi maraton med sightseeing, shopping, god...

New York City Marathon
04 nov. 2018

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!