Om reisen

New York City Half

UANYC Half 2016 II


Bli med og løp halvmaraton i New York. Springtime arrangerer en weekendreise til den pulserende, intensive og fascinerende Manhattan i forbindelse med United Airlines NYC Half.


Hvor mange ganger man enn besøker verdens hovedstad finnes det nye ting å oppdage og oppleve. Nye restauranter, nye butikker, nye klubber og nye varehus. New York er en by i stadig forandring.

Noe som slår en når man er i New York er hvor mye man går – og det er virkelig den beste måten å bli kjent med Manhattan på. Vi opplever byen gjennom det store og mektige halvmaratonløpet som man løper på Manhattan, men det finnes også mye mer å gjøre. La for eksempel ikke sjansen til en lang gåtur i oasen for alle New Yorkere, Central Park, glippe. Spaser på Midtowns enorme avenyer og shop, eller vindus-shop, deg gjennom alle butikker.

Ta en tur opp i Empire State Building, det er faktiskt like flott på dagen som på kvelden da alle skyskrapere er belyst. Ta også en tur for å kjenne på stemningen i bohemske Village og eksotiske Chinatown. Mange inntrykk!

Med sine åtte millioner er de aller fleste smaker, dufter, kulturer og musikkstiler representert i New York.


NYC Half 2015 Times Sq Runners, Kids, spectators, signage.

Photo Credit: Courtesy of NYRR


 

Reykjavik Marathon
17 aug. 2017

Bli med til Island, eksotiske Reykjavik Marathon og den hyggelige, årlige kulturnattfestivalen. Reykjavik Marathon omfatter flere distanser, så her kan alle finne en...

Médoc Marathon
09 sep. 2017

Festmaraton! Médoc Marathon er et utrolig vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux hvor man løper i kostyme blant vinranker og gjennom vinslott. Underveis bys man...

Paris Marathon
08 april 2018

Bli med til Paris og løp et av verdens største maraton i 2018. Gjennom noen aprildager i denne herlige vårbyen kombinerer vi maraton med sightseeing, shopping, god...

New York City Marathon
04 nov. 2018

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!


Laster bestilling