fbpx

Om reisen

Médoc Marathon

marathon medoc 2014


Nå kan du vise interesse og melde deg på vår interessemelding for 2020-  og du får beskjed når påmelding åpner – denne reisen blir utsolgt i god tid før løpet. Dette er og en typisk «gruppereise» at man reiser flere venner/kolleger sammen – for å dele opplevelsen:

MÉDOC MARATHON 2020 – når løping blir en fest!

2020 er nå åpen for interessemelding. Médoc Marathon er et vin- og karnevalsmaraton i franske Bordeaux. Deltakerne er utkledd, og på drikkestasjonene bys det blant annet på vin, ost og tørket frukt. Medoc Marathon er et løp som virkelig forener nytte og glede. Utfordringen er å kombinere det å løpe 42km med å prøvesmake vin fra 22 vingårder – SAMTIDIG. 


Så godt som alle deltakerne er utkledd, og temaet i 2019 var temaet «SUPERHELT». Temaet gir med andre ord rom for det meste. Enkelte legger ned mye tid og energi i sine utkledninger, mens andre nøyer seg med enkle løsninger. En ting er sikkert; desto mer ambisiøs utkledningen er, desto mer heiarop og oppmuntring får du langs veien. Forvent mange tilrop og oppmuntrende dunk på ryggen dersom du kommer på noe spennende.

Atmosfæren gjennom løpet er veldig hyggelig og avslappet, fylt med moro, vin og gode oster for både løpere og tilskuere.

Vi bor bra og sentralt i Bordeaux. Ettersom alle bor på samme hotell blir det ekstra sosialt og hyggelig.

Dette er turen for en vennegjeng, arbeidskolleger, som kick off, team-building og for alle som synes løping er en fest!


Medoc-lopp-7


Medoc vätske och matkontroll

Variert servering underveis i løypa – alt fra frukt til entrecôte til østers…


Paris Marathon
05 april 2020

Paris Marathon er ett av de største maratonløpene i verden. Over 55.000 deltakere er hvert år med og løper dette flotte byløpet som går forbi mange av Paris...

Berlin Marathon
27 sep. 2020

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger.

Chicago Marathon
13 okt. 2019

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle...

New York Jentemil
13 juni 2020

Dette er det kuleste løpet i verden for jenter! Bli med på fantastsk reise til New York med løping, shopping, kultur, restauranter og en gjeng herlige jenter å dele...