Honolulu Marathon

Program

hollywood-sign-


Her finner du programmet for reisen til Los Angeles, Hawaii med Honolulu Marathon og San Fransisco i 2017. Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i programmet.


4. – 6. desember | LOS ANGELES

Englenes by er sterkt knyttet til store drømmer og høye forventninger, og alt finner man i kjendisfylte Hollywood og trendy Beverly Hills. Her finner du den mye omtalte stranden Venice Beach i Santa Monica, der volleyballbanene ligger tett, og man kan beskue mengder av inline-skaters, muskelbyggere og alle folk som spaserer langs strandpromenaden. I byen ligger også verdensberømte Universal Studios og Disneyland. Vi bor ved Santa Monica Beach. Perfekt beliggenhet for morgenjoggeturer langs stranden.

Utflukt: Heldags sightseeing i Los Angeles, inklusive Universal Studios
Los Angeles har lenge vært ledende innen film, noe som i stor grad skyldes at filmselskapet Universal Studios startet her. Denne utflukten omfatter Universal Studio Tour i tillegg til bysightseeing. Her får du være med bak kulissene og få et innblikk i både nostalgisk og moderne filmhistorie.
DATO: 5. desember
PRIS: 1.900 NOK


Honolulu 8


6. – 11. desember | Hawaii/Honolulu

Vi forlater fastlandet for å fly til Oahu. Det er vanskelig å yte Hawaii rettferdighet gjennom ord, men la oss begynne med å beskrive Hawaiis hovedstad Honolulu på øya Oahu: Honolulu er en særegen kombinasjon av moderne storby og eksotisk badested. Moderne skyskrapere mot en bakgrunn av grønne berg og glitrende hav. For å se seg rundt om på øya fungerer det veldig bra å leie en bil en dag eller to. Har man flaks kommer man forbi en surfe-konkurranse og kan nyte synet av modige surfere som mestrer gigantiske bølger. Pearl Harbour er et interessant og lett tilgjengelig museum. Vel verdt et besøk. Det finnes naturligvis også utflukter med buss dersom man foretrekker det. Waikiki er byens absolutte sentrum og har fått navn etter sin strand: Waikiki Beach. Her ligger vårt firestjerners hotell Outrigger Reef on the Beach.

Honolulu Marathon
Løpet starter allerede klokken 05:00 i den fuktige og kullsvarte tropemorgenen. Det går ikke så fort i dette løpet, og en av grunnene til det er at det blant løperne rundt deg er ca 20.000 japanere som ikke har det særlig travelt. Selv om du løper sakte har du ganske sikkert minst ti tusen løpere bak deg. Ved syvtiden har solen gått opp, men det blir sjelden varmere enn 25 grader. Man løper ut og inn samme vei langs Oahus sydkyst, og løypa har til dels en fantastisk havsutsikt. Banen er forholdsvis flat med målgang i Kapiolaniparken ved Waikiki Beach. Vi bor bra med perfekt beliggenhet og gangavstand til både start og målgang for løpet. Etter målgang kan man gå ned til stranden for et bad i det glassklare, 25-grader varme vannet.
DATO: 10. desember
PRIS Honolulu Marathon: 1.900 NOK
PRIS Start to Park 10K: 495 NOK


 

Honolulu 7


11. – 15. desember | Hawaii/Maui

Det tar kun 45 minutter å fly over til en av de hyggeligste øyene på Hawaii. På naturskjønne Maui får vi en mulighet til å oppleve en helt annerledes øy. Her er atmosfæren, stemningen og innstillingen behagelig avslappet. Roen senker seg umiddelbart. Dessuten har øya en spektakulær natur med mye grønt, fantastiske strender samt fjell som strekker seg 3.000 meter over havet. Her kan man besøke vulkaner, prøve bølgesurfing, snorkle, delta på hvalsafari og spille golf. Vi bor på Royal Lahaina Resort som ligger på Kaanapali Beach, bare noen kilometer fra den sjarmerende byen Lahaina.


hnl strand


Utflukt: Katamarantur med snorkling på Maui 
Man må ikke la sjansen til å snorkle i det fantastiske vannet rundt Maui. Vi reiser ut med katamaran, og i løpet av en halv dag får vi bade, sole oss, spise og drikke godt. I tillegg snorkler vi blant skilpadder, koraller og fisker.
DATO: 13. desember
PRIS: 1.395 NOK

Utflukt: Luau på Maui
På Maui feirer vi sammen, med en Luau. Royal Lahaina Resort arrangerer den beste Luauen på Maui. Spesielt er fredagsshowet populært. Vi serveres en buffetmiddag med spesialiteter fra Hawai, et polynesisk show, hulahula-dans og frie drinker. Svært god mat og god underholdning – en strålende måte å få kjenne på den polynesiske feststemningen.
DATO: 14. desember
PRIS: 895 NOK


golden-gate-bridge


15. – 17. desember | San Francisco,

En hyggelig og vakker by med mye å se og oppdage. Byen er kjent for sine bratte bakker, krokete gater, kabelvogner og den fantastiske beliggenheten ved Golden Gate-broen. San Fransisco er en av få store byer i USA der det faktis er lagt opp til å vandre rundt. Et stort tilbud av restauranter og shoppingmuligheter bidrar naturligvis til å gjøre San Fransisco til et yndet turistmål. Andre severdigheter er blant annet de nærliggende vingårdene og den kjente fengselsøya Alcatraz som ligger rett utenfor kysten. Man må absolutt få med seg et besøk på Fisherman’s Wharf, et stort, gammelt havneområdet med restauranter, varehus og butikker. Vi bor på Tuscan Inn som ligger i hjertet av Fishermans’s Wharf. Også her i San Francisco rekker vi noen morgenjoggeturer.

Utflukt: Sightseeing i San Fransisco og Muir Woods
Vi begynner med fire timer i San Francisco med mange av byens severdigheter. Siden legger vi et par timer på å besøke Muir Woods der vi blant annet kan se verdens største treslag; Redwood. Veien til Muir Woods er fantstisk vakker, og passerer blant annet over Golden Gate og forbi den koselige forstaden Sausalito der vi tar en liten stopp.
DATO: 16. desember
PRIS: 595 NOK


Chicago Marathon

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle maratoninteresserte. Vi har garanterte s...
Reisen er under produksjon

Paris Marathon

Bli med til Paris og løp et av verdens største maraton i 2018. Gjennom noen aprildager i denne herlige vårbyen kombinerer vi maraton med sightseeing, shopping, god mat og drikke....
Fra 9 100 NOK

New York City Marathon

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!...
Fra 2 000 NOK