Om reisen

Brooklyn Half Marathon

Brooklyn efter mål


Verdens hovedstad kan man reise til år etter år. Her finnes det alltid nye restauranter, butikker, museer, varehus – og løp – å oppdage.


Vi arrangerer en weekendreise til den pulserende, intensive og fascinerende bydelen Manhattan i New York. Hvor mange ganger man enn besøker verdens hovedstad så finnes det alltid nye steder å si og nye ting å oppdage og oppleve; Nye restauranter, butikker, gallerier og utesteder. New York er en by i evig forandring.

Brooklyn ligger vest på Long Island, og sydøst for Manhattan. Med sine åtte millioner innbyggere representeres her hele verdens smaker, dufter, hudfarger, kulturer og musikkstiler. Ordet «passe» finnes ikke i byen som aldri sover.


Kate Glicksberg/Brooklyn Flea; Smorgasburg; LP Original Filename: smorgasburg_1DN_0021.jpeg.jpg

New York City Marathon
04 nov. 2018

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Virgin London Marathon
28 april 2019

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet.

Chicago Marathon
07 okt. 2018

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle...

Paris Marathon 14. april 2019

Bli med til Paris og løp et av verdens største maraton i 2019. Gjennom noen aprildager i denne herlige vårbyen kombinerer vi maraton med sightseeing, shopping, god...