Om reisen

Boston Marathon

boston


Det var maratonløpet under de Olympiske Leker i Athen i 1896, den første maratonkonkurransen i moderne tid, som inspirerte til oppstarten av Boston Marathon i 1897.


Boston Marathon 2019 – Lang interesseliste

Når reisen åpner for bestilling tilbys plassene til de som står på interesselisten, i den rekkefølgen interessen er meldt.

E-post: post@springtime.no | Telefon: 22 88 10 00


Boston Marathon er verdens eldste årlig arrangerte maratonløp. I 1897 stilte 18 løpere på startstreken. Siden den tid har Boston Marathon utviklet seg til å bli et av de aller best kjente gateløpene. Boston Marathon er et av de seks World Marathon Majors og et yndet mål for maratonløpere over hele verden. Deltakerantallet ligger nå på rundt 30.000.


IMG_3713


Boston Marathon har en forholdsvis lettløpt løype, men etter ca 28 kilometer møter man the Newton Hills som gjennom årenes løp har knekt mang en løper, også blant favorittene. Den siste av bakkene kalles sågar Heartbreak Hill…

Boston Marathon arrangeres alltid den tredje mandagen i april, på Patriot’s Day.


Sportsmessen

I forbindelse med løpet arrangeres det en stor sportsmesse ved startnummerutdelingen. Messen holdes i John B. Hynes Convention Center nær målområdet i Boylston Street, fredag, lørdag og søndag før løpet.


bos


New York City Marathon
04 nov. 2018

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!

Berlin Marathon
16 sep. 2018

Berlin Marathon byr på en rask løype, et velorganisert og særdeles hyggelig maraton enten man er debutant eller har løpt flere ganger.

Tokyo Marathon
25 feb. 2018

Tokyo Marathon er et av de viirkelig - på alle måter - store maratonløpene. Tokyo, er en av verdens største byer, byr på et mylder av mennesker, trafikk, puls og...

Chicago Marathon
07 okt. 2018

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle...

London Marathon
22 april 2018

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet.

Paris Marathon
08 april 2018

Bli med til Paris og løp et av verdens største maraton i 2018. Gjennom noen aprildager i denne herlige vårbyen kombinerer vi maraton med sightseeing, shopping, god...