Berlin Marathon

Program

Berlin - Program


Her finner du preliminært program for reisen. Du deltar naturligvis bare på de aktivitetene du ønsker. Enkelte aktiviteter i programmet må forhåndbestilles. Dette er i  så fall angitt. Endelig program blir sendt ut i forkant av reisen, og slått opp i lobbyen på hotellene.


Berlin er gjennom sin kulturelle og historiske arv en av Europas mest dynamiske storbyer. Her finnes det naturligvis mye og se og gjøre. Her finnes museer og monumenter som viser keisertidens storhet, den første verdenskrigen, 20-tallets depresjon og galopperende inflasjon, Hitlers vei til makten og nazismens grusomheter, etterkrigstiden samt Berlinmuren. Kulturelt er Berlin en av Europas mest vitale byer. Selv om økonomien har vært utfordrende har byen stadig skapt rom for innovativ kultur og samspill mellom kunst- og kulturformer.

Springtimes reise til Berlin i forbindelse med Berlin Marathon er en weekendreise fra fredag til mandag. Det går naturligvis an å utvide besøket dersom du ønsker å få tid til å se mer av denne spennende byen.


Fredag

 • Transferbuss til startnummermessen. For de som flyr med oss (hel pakke) har vi transferbussen som tar oss direkte til startnummermessen Berlin Vital som arrangeres på Station Berlin i Luckenwalder Strasse 4-6. Messen er åpen 11:00 – 20:00 på fredag, og 09:00 – 19:00 lørdag.
 • Innsjekking. Etter messebesøket, og med startnummeret i orden, kjører bussen oss til hotellene.

 

Lørdag

 • Den internasjonale frokostjoggen fra Charlottenburg til Olympiaarenaen. Samling i lobbyene på tre av våre hoteller for å ta buss til starten for frokostjoggen som starter klokken 09:30. Her samles tusenvis av mennesker fra mange av verdens land og jogger i rolig tempo de ca seks kilometerne til mål på den mektige Olympiaarenaen med de karakteristiske blå løpebanene. Etter målgang serveres litt frokost. Frokostjoggen er inkludert og krever ikke forhåndspåmelding.
 • Citysightseeing. Etter frokostjoggen kan du bli med på en en ca tre timer lang sightseeing. Sightseeingen starter midt på dagen, slik at alle som vil rekker å være med på frokostjoggen. Må forhåndsbestilles.
 • Felles tur til startnummermessen for de som ønsker det. Vi benytter offentlig transport, og alle ordner egen billett.
 • Pastalading på Hotel Crowne Plaza. Hyggelig middag (pastabuffet) kvelden før kvelden. Garantert mye maratonprat… Må forhåndsbestilles.

 

Søndag

 • Tidlig frokost på alle hotellene – Fyll lagrene for maratondagen.
 • Buss til starten – Samling i lobbyen på alle hoteller for avreise med våre egne busser til startområdet
 • Berlin Marathon 2017! Her har du mulighet til å forbedre bestetiden din i verdens raskeste løype – eller bare nyte den fantastiske stemningen i Berlins gater.
 • After run-middag. Etter løpet feirer vi dagens prestasjon med middag og hygge på trivelige Restaurant Reinhards. Stemningen pleier å være veldig god. Må forhåndsbestilles.

 

 Mandag

 • Transfer til flyplassen. Oppmøte i lobbyen for transferbuss til flyplassen.

NB: Programmet er preliminært. Det kan komme endringer.


Berlin Marathon 1


 

Chicago Marathon

Bank of America Chicago Marathon er en av verdens største, mest populære og spennende maraton. Som et av løpene i World Marathon Majors er det et must for alle maratoninteresserte. Vi har garanterte s...
Utsolgt

Paris Marathon

Bli med til Paris og løp et av verdens største maraton i 2018. Gjennom noen aprildager i denne herlige vårbyen kombinerer vi maraton med sightseeing, shopping, god mat og drikke....
Fra 9 100 NOK

New York City Marathon

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr på en opplevelse du vil leve lenge på!...
Fra 2 000 NOK

Tokyo Marathon

Tokyo Marathon er et av de viirkelig - på alle måter - store maratonløpene. Tokyo, er en av verdens største byer, byr på et mylder av mennesker, trafikk, puls og inntrykk i en spennende blanding av ga...
Utsolgt

London Marathon

Bli med til et av de virkelig klassiske maratonløpene, i herlige London. Vi tilbyr en klassisk London-weekend og har garanterte startplasser til løpet....
Utsolgt