Om oss

FAO-TC-Portugal-v4415-368_oskarp


Springtime tilbyr løps- og treningsreiser til alle som ønsker en aktiv ferie, alene eller sammen med andre. Gjennom våre reiser ønsker vi å inspirere til aktivitet og legge til rette både for personlig utvikling og felles glede. 


Springtimes historie

Springtimes aller første reise gikk til New York City Marathon i 1986. De tre første årene ble dette gjort som leserreiser for det svenske magasinet Springtime (i dag Runner’s World). Ettersom reisevirksomheten vokste raskt, ble den skilt ut fra magasinet og i 1990 ble Springtime Resor AB etablert.

Gjennom hele nittitallet besto reisemålene kun av ulike løp rundt om i verden. Flaggskipet var (og er fremdeles) New York Marathon, men listen over reisemål er lang: Berlin, London, Honolulu, Kenya, Reykjavik, New Zeeland, Sør-Afrika, Thailand – og mange flere byer og land.

Det ble en tøff start på det nye årtusendet med terrorangrepet på World Trade Center den 11. september 2001. Drøyt 60 % av de som skulle være med til New York City Marathon det året valgte å ikke reise. Først i 2005 var antallet deltakere oppe på samme antall som før terrorangrepet.

Springtimes aller største reise gjennom tidene gikk til 100-årsjubileet for Boston Marathon i 1996 og New York City Marathon i 2013 da henholdsvis ca 750 og 800 løpere og supportere, deltok på reisene.

I begynnelsen på 2000-tallet startet Springtime også med treningsreiser. De første årene var det i form av rene løpeleire på Mallorca, men det utviklet seg etter hvert til å omfatte mange andre mosjonsformer også. I 2005 ble den først Training Campen på Algarvekysten i Portugal arrangert, og det ble en umiddelbar suksess.


C4BL38Marathon110925


Springtime Travel Norway AS ble startet i 2004. Etter å ha drevet i begrenset omfang noen år ble satsningen i Norge et fokusområde, og stadig flere nordmenn er med på løps- og treningsreiser. I 2017 har vi blant annet med oss rundt 90 nordmenn til Berlin Marathon i september og 130 til New York City Marathon i november. Norges-deltakelsen på Springtimes herlige Training Camps i Portugal, Sveits og Thailand øker jevnt og trutt.


Springtime Travel Norway AS eies av av Springtime Group AS som er Norges fremste aktør innen trening, helse og aktiv fritid.