fbpx

Michael Johansson

Michael Johansson, 54 år,har jobbet med rygg-, nakke-, ledd- og idrettsskader sidan begynnelsen av 80-tallet, da han utdannet seg til naprapat i Stockholm. Siden det har det blitt mye videreutdannelse i mange land verden over; akupunktør i Kina og Norge, ulike kiropraktiske teknikker i USA, Spania, Italia, Danmark, Sør-Amerika med mer.

Michael startet Umeå Rygg- og ledklinikk i 1984 har siden det utviklet klinikken suksessivt. Nå er de fire naprapater og en kiropraktor, og har drøyt 12.000 registrerte pasienter.

Michael har også forsket ved N.U.S. angående ørhetsproblematikk ved nakkebesvær sammen med Dr. Hannu Heikkilä, M.D. På nittitallet startet og drev han treningsstudioet Träna i Umeå, og han har dessuten hjulpet de fleste eliteklubbene i Umeå.

Å jobbe med å hjelpe mennesker med deres plager på en naturlig måte er både hans jobb og hans største interesse: «Det er fantastisk å se mennesker bli friske og føle seg bra med teknikker som får deres nervesystemer å fungere bedre. Gjennom å analysere, diagnostisere og behandle årsaken til symptomene gir man kroppen en mulighet til selv å lege symptomene som kommer, f.eks. muskelspenninger og smerte.

Michael har primært valgt å jobbe med ulike justeringsteknikker ettersom han gjennom sine år har kommet frem til at de fungerer best: «Får vi kroppen i balanse slik at den ikke kompenserer så kan den lege seg selv. Den beste doktoren har vi selv, inne oss selv.»

Selv har han spilt fotball, innebandy og trent judo i mange år, men først og fremst har han alltid trent for å holde seg i form – både fysisk og psykisk. dessuten forsøker han å leve et morsomt, interessant, spennende, bra og sunt liv.

Reiser med Michael Johansson: