Malin Gustafsson

Malin Gustafsson var svømmer som ung. Etter et opphold på 26 år tok den ene datterens svømming henne tilbake til bassenget og gleden det gir å svømme. I dag mer som trener/coach enn egen svømming.

I perioden hun ikke svømte holdt hun seg sysselsatt med spinning, bodypump og en rekke andre treningsformer. Trening har vært en sentral del i store deler av Malins liv, og treningen er for velvære. Nå kan hun også legge yoga-lærer til i sin CV.

Gjennom jobb som sykepleier har Malin erfart hvor viktig trening er. Det har bidratt til hennes helseinteresse og gjør at hun så tydelig ser gevinsten ved å ha et aktivt liv der trening er et positivt innslag i hverdagen. Har man det gøy så har føler man seg bra.

Malin er utdannet i Madrid og London, og jobber daglig, gjennom sitt firma Coach Malin (coachmalin.se) med å coache og inspirere svømmere, triatleter og voksencrawlere på de fleste nivåer. Hun er i tillegg hovedtrener for den lokale svømmeklubbens yngre svømmere – ungdom 02-04 – som sikter mot elitenivå.

Malins misjon i livet er at alle skal kunne crawle. Med litt humor, distanse og tålmodighet blir det gøy, og da klarer man det.

En av de tingene som Malin synes er det absolutt beste med å jobbe med mennesker på denne måten er å se gleden i hvert lille fremskritt. Det er min belønning, sier hun.

Reiser med Malin Gustafsson: