Janicke Bråthe

Janicke var ikke sportsinteressert som barn, og håndballkeeper-karrieren stoppet opp før den begynte, men helt fra hun var tenåring ønsket hun å like å løpe og å være en løper. Etter et par tiår med sporadiske og periodevise forsøk fant hun i 2007 ut at hun skulle løpe én maraton. Valget falt, som det så gjerne gjør når man bare skal løpe én maraton, på New York – og Janicke fikk sitt første møte med Springtime.

Etter New York City Marathon fikk løpeskoene stå på hylla et halvt års tid før behovet for motivasjon fikk Janicke til sette seg nye mål; «Fem før førti» ble prosjektet kalt. Hun begynte å blogge om maratonjakten, og drømmen om å bli «lettbent» på www.lettbent.com. Underveis startet hun også sin egen løpegruppe og et mosjonsløp som allerede det første året fikk over 500 deltakere. Hun ble skotester for Löplabbet og blogger på Kondis og Runner’s World Norge. Aller viktigst: hun ble endelig en løper!

Etter å ha løpt i New York, Berlin, London, Stockholm og Oslo ble målet om fem maraton før førti nådd med to måneders margin. Siden har det både blitt mange flere maratonløp og noen ultraløp. Janicke har blant annet fullført alle de seks World Marathon Majors, New York City Marathon, London Marathon, Berlin Marathon, Boston Marathon, Chicago Marathon og Tokyo Marathon og påberoper seg derfor «verdensherredømme».

Løpingen, blogging og et antall tilfeldigheter førte til at Janicke i dag kan kombinere jobb og hobby som daglig leder i Springtime i Norge.

Reiser med Janicke Bråthe:

Kondis Løpeuke

17. - 24. MARS 2018 - KONDIS LØPEUKE - Bli med på vårens morsomste og mest givende løpeuke!...
Fra 11 995 NOK
Gardermoen - Faro
17 mar 2018
24 mar 2018

Boston Marathon

Boston Marathon er verdens eldste årlige maratonløp og henger høyt for maratonløpere verden...
Utsolgt
Gardermoen - Boston
13 apr 2018
17 apr 2018

New York City Marathon

Sikre deg en plass i dette legendariske løpet og ha et fantastisk mål å trene mot. New York byr...
Fra 2 000 NOK
Forhåndspåmelding - New York
04 nov 2018
04 nov 2018