Greger Höglund

Greger startet sin idrettsbane på 50-tallet med å bli leer for en liten idrettsklubb som hadde fotball- og ishockeylag. Etter hvert gikk han over til håndball og spilte på Stockholms Akademiske Handbollslag i et antall år. På midten av 60-tallet ble han fanget av squash og spilte entusiastisk inntil for noen få år siden. I begynnelsen av 80-tallet kom løpingen inn i hans liv, og i 1984 løp han Stockholm Marathon. Det skulle nok ikke blitt flere maratonløp om ikke en venn, som bodde i New York, overtalte han til å komme dit og løpe New York City Marathon. Etter det var Greger tapt for maratonløpingen og løp fire-fem løp pr år. I dag har han gjennomført imponerende 106 maraton, blant disse 26 i New York.

Greger er frankofil. Han snakker fransk, elsker fransk kultur, mat og vin. Dette har ført til at han i mange år har vært Springtime-reiseleder for Paris- og Médoc Marathon. Han har også vært reiseleder under løpene i New York og London flere ganger.

Av yrke er Greger advokat med arbeidsrett som spesialitet. Øvrige interesser er litteratur, musikk (jazz og klassisk). For å komplettere bildet kan det nevnes at han har noen veteranbiler som han steller pent med og bare tas ut på soldager.

Reiser med Greger Höglund: